مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل قسمتی از پارکینگ به مغازه

سلام ما 5 واحد مسکونی هستیم ویک واحد تجاری 4تا واحد مسکونی و یک واحد تجاری برای ماهست چندین سال قسمتی از پارکینگ ماده صد دارد و الان میخوان مجوز تجاری بدن
شخصی اون واحد که برای ما نیست راخریده نه پارکینگ دارد نه انباری تو سند هم ذکر شده
ولی میگه من از این تجاری که میخوان به شما بدن یک پنجم سهم میبرم .با دادن این تجاری جدید از متراژ پارکینگ تفکیکی که ذکر شده کم نمی‌گردد.

پاسخ ها :

تبدیل قسمتی از پارکینگ به مغازه