مشاوره حقوقی رایگان - تقاضای مخفی ماندن هویت شهود از متشاکی

باسلام درمورد پرونده ای که دو شاهد داریم پلیس اطلاعات ازما خواسته در وقت مقرر دوشاهد حضور یابند
ایا می‌توانیم درخواست کنیم که هویت شهود ما از متشاکی پنهان بماند ، بخاطر ضرر جانی و ضرر حیثیتی ،
چون شهود می ترسند هویتشان برای متشاکی فاش شود ، خودشان ازما این تقاضا رادارند چون می‌ترسند حتی در آینده برای آنها متشاکی مشکل ایجاد کند.
باتشکر

پاسخ ها :

مخفی ماندن هویت شهود از متشاکی شهود