مشاوره حقوقی رایگان - کاربری زمین

با سلام
من یک قطعه زمین با کاربری مزروعی خریده ام درحالی که این زمین حدود 20 سال است که کشت نشده است
برای تغییر کاربری و سند به مسکونی چه باید کرد؟

پاسخ ها :

سیدبکتاش حجتی

جناب آقای سیدبکتاش حجتی :

با درود خدمت شما هموطن گرامی
اوّل. برو شهرداری قسمت شهرسازی بپرس زمینت طبق طرح هادی، جامع یا تفصیلی در محدوده شهر هست یا نه.
دوّم. اگر زمین در محدوده شهر نباشه که کاری نمیتونی بکنی.
سوّم. اگر بود کاربریش از مزروعی تغییر کرده، پس ببین چیه.
چهارّم. کاربری در طرح تفصیلی قطعی میشه پس اگر طبق طرح هادی یا جامع بود باید صبر کنی طرح تفصیلی به شهرداری‌ ابلاغ بشه.
پنجم. برای تغییر کاربری بهتره بری شورای شهرسازیه شهرتون و اونجا اقدام کنی.
موفق باشید