مشاوره حقوقی رایگان - دعوا بر سر زمین مشاعی کشاورزی

باسلام
من و سه نفر از برادرانم که اسم سه نفر از برادرانم در مشاع هست ولی اسم من نیست روی زمین کشاورزی کار میکنیم که نزدیک به پنجاه سال هست که من هم شریک هستم که خودشان همگی از روز اول قبول کرده اند به طور مساوی شریک باشیم.حالا بعد از پنجاه سال یکی از برادرانم بلند شده میگه تو شریک نیستی و هیچی سهم تو نمیشود.آیا راه حلی دارد.اگر دارد راهنمایی می‌فرمایید.خیلی ممنون و سپاسگزارم

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

با توجه به سوال می بایست مدارک شراکت را داشته باشید به وکیل محل سکونت خود مراجعه فرمایید. سوال شما کلی است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اسم شما نباشد شما شریک محسوب نمی شوید.