مشاوره حقوقی رایگان - کارگر حادثه دیده در منزل

کارگری جهت مراقبت از یک سالمند در یک خانه در شیفت صبح تا عصر کار میکرد و الان در حیاط منزل زمین خورده و پایش شکسته میخواستم مسئولیت کارفرما چیه البته هیچ قراردادی مابین انها نیست و ماهانه پولی به حساب کارگر ریخته میشه و کارش فقط مراقبت از سالمند بوده نه نظافت خونه و حیاط و خودسر کار را انجام داده تشکر از راهنمایی شما

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. باشکایت کارگر و ارجاع امر به کارشناس رسمی میزان تقصیر کارفرما و کارگر یا هریک از آنان مشخص خواهد شد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر کارشناس تشخیص دهد که کارفرما مقصر نبود و سهل انگاری از طرف شما بوده دیه قابل مطالبه نیست و شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.