مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

با عرض سلام و خسته نباشید.
حکم یک گروه کلاهبردار که به قصد اموال دختران ثروتمند ، تعدادی پسر با دختران ازدواج کرده و بعد از بالا کشیدن اموال طلاق می گیرند و با جعل شناسنامه مجددا با دختر دیگری ازدواج می کند. و در این کار گروهی مرکتب قتل عمد شوند چیست؟
البته رییس باند خانم میانسال است و اعضا اکثرا پسرانه جوانی هستند که به خواست این خانم با دختران ازدواج می کنند. ممنون میشم منو راهنمایی بفرمایید.ی

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

حکم را قاضی با اشراف کامل بر پرونده و چگونگی ارتکاب این جرایم تعیین می کنند. ولی به طور کلی و جدا از این که کلاهبرداری ، جعل ، قتل عمدی و یا عناوین مجرمانه دیگری (فریب در ازدواج ... ) در نهایت بوسیله قاضی احراز شود، مجازات کلاهبرداری به طور کلی حبس از یک تا هفت سال، جزاي نقدی معادل مال مأخوذه و رد مال است. مجازات ساخت شناسنامه نیز حبس از دو تا پنج سال و جزای نقدی و مجازات قتل عمد نیز اعدام خواهد بود. البته با توجه به این که جرایم صورت گرفته به صورت باندی و گسترده بوده است، ممکن است عناوین مجرمانه دیگری نیز به خود بگیرد که در نتیجه مجازات های سنگین تری را در پی خواهد داشت.