مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت همسایگان

با سلام و وقت بخیر عزیزان

در اپارتمانی زندگی میکنیم که مدام در حال جنگ و دعوا می باشم

یکی از اعضای ساختمان خلاف جهت قوانین عمل میکند
1_پارکینگ در سند ندارد و با زور و قلدری دو ماشین در پارکینگ گذاشته
(شخص مستاجر می باشد)
(ادعای مالکیت میکند)
2_این فرد از پرداخت حق شارژ و غیره خودداری میکند
3_ضررو زیان به ساختمان وارد کرده

4_به تازگی قصد سرقت خودروی من را داشته (که درزیر دوربین وقتی متوجه دزدگیر و دوربین میشود فرار میکند)
5_ بعد از تذکر که خودروی من را باز کرده ...مستندات کامل از دست به یقه شدن و فحاشی کردن به من و اعضای خانواده ام رو ازش دارم

نکته مهمتر این شخص پدرش در نیرو انتظامی می باشد و بعد از انجام هرکار میگوید ما در کلانتری اشنا داریم برو هر غلطی میخای بکن!
(به نوعی سو استفاده میکند از شغل پدر)

چگونه میتوان از دست این فرد با دلایل محکم و محکمه پسند شکایت کرد

خدا خیرتون بده

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام مطابق قانون شکایت خود را مطرح کنید و در صورت لزوم شکواییه را با راهنمایی وکیل تنظیم نمایید