مشاوره حقوقی رایگان - وکالت اداری محضری برای انجام امور ادری

سلام وعرض ادب
آشنایان بنده یک پرونده ی در شورای حل اختلاف دارند که وکیل ایشان دادخواست وطرح دعوی کرده فقط چون درشهرستان هستند شاکی وکالت اداری به من داده فقط کارهای ارجاع یا ادری انجام بدهم ایا من میتوانم این کار را انجام بدهم ؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

صرفا کارهای اداری اما در ارتیاط با دادگاه نمی توانید اقدامی کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت مراجعه به شورا وکیل اداری نمی تواند مراجعه و پیگیری کند.