مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج دختر ایرانی با پسر ترکیه ای در ترکیه بدون اجازه پدر دختر به چه صورت انجام میگیره

باسلام و خسته نباشید
من دختری 30 ساله اهل ایران هستم و در ایران زندگی میکنم
دو سال پیش با فردی اهل ترکیه آشنا شدم و ان شاءالله قصد ازدواج داریم و خانواده من صد در صد مخالف رفتن من از ایران هستن و اجازه ازدواج نمیدن

من یکبار در ایران ازدواج قانونی کردم ولی نامزد بودم ینی ارتباط زناشویی نداشتم. و طلاق گرفتم
ینی باکره هستم

سوال من اینه
اگر من به ترکیه بروم آیا آنجا میتوانم بدون اجازه پدرم ازدواج کنم؟
من میخوام خانوادم نفهمن و اونارو در عمل انجام شده قرار بدم
آیا مشکلی از جانب دولت برای من وجود داره یا نه

ممنون میشم ازتون
با تشکر

پاسخ ها :

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

احوال شخصیه تابع قانون متبوع می‌باشد یعنی شما هر کشور دیگه‌ای بخواهید ازدواج کنید اذن پدر را لازم دارید والا ازدواج شما از ناحیه کشور ایران رسمیت ندارد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی اینکار را نکنید ضمن خروج شما مستلزم رضایت پدر است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدون اجازه پدر نمی توانید ازدواج کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما هرجای دنیا بری اگر طبق قانون ایران باید عمل کنی تا امورات شما از لحاظ ایران به رسمیت شناخته شود