مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج دختر ایرانی با مرد خارجی

سلام و عرض ادب ، من دختر ایرانی هستم که در ترکیه با همسرم که پاسپورت امریکا داره ولی زاده ی بنگلادش هست ازدواج اینترنشنال کردیم و همونجا توسط یک عاقد عقد شرعی رو هم انجام دادیم . ایشون هم مسلمان هستند . من به سفارت ایران رفتم و گفتن برای ثبت این ازدواج باید مجوز داشته باشید از وزارت امور خارجه. من ایران اومدم تنها به اونجا رفتم ولی اونا گفتن به ما ربطی نداره .
ممنون میشم راهنمایی کنید ‌.
پیشاپیش تشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست از طریق وزارت کشور اقدام کنید اگر خارج از کشور هستید به سایت میخک مراجعه کنید