مشاوره حقوقی رایگان - فسخ مبایعه نامه

سلام. خسته نباشید. بنده 4ماه پیش واحدی رو پیش خرید کردم. حالا فروشنده ادعای فسخ قرارداد رو کرده.. تا حالا چندین بار به بنگاه مراجعه کرده، و با روح و روانم بازی میکنه. میگه متری 2400 که فروختم الان 3500مشتری داره. من ضرر میکنم. نمیتونم بسازمش. باید یا فسخ کنی 30میلیون خسارت بدم. یا متری 3میلیون قرارداد بنویسیم. آیا میتونه؟

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام, قرارداد شما باید به صورت رسمی تنظیم شده باشد و و بندی را در رابطه با تغییر قیمت تعیین نموده باشید ولیکن چنانچه پیش بینی نشده باشد طبق همان قیمت مندرج در قرارداد عمل خواهد شد و شما در صورت استنکاف فروشنده از انجام تعهدات میتوانید الزام ایشان را بخواهید و از پرداخت اقساط ممانعت به عمل آورید.