مشاوره حقوقی رایگان - پول فیشینگ

سلام وقت بخیر
من درتلگرام سکه فالور (...) خریدو فروش میکنم.
هفته قبل شخصی از من درخواست 500 هزارتا سکه فالور کرد و برای من 3میلیون واریز کرد من هم برایش تهیه کردم و بعد از ان 4بار دیگر بدون اطلاع واریز کرد و من هم سکه برایش تهیه میکردم و انتقال میدادم ،من متوجه شدم که هربار شماره کارتهای واریزی فرق دارد .بعد از تحقیق فهمیدم ممکن است فیشینگ باشد و دیگر با او معامله نکردم ،من اصلا نمیدانستم فیشینگ چیست .من از او درخواست احراز هویت کردم آن شخص فقط عکس از شناسنامه اش را فرستاد ،نمیدانم واقعی است یا فیک است، صفحه چت با او وجود دارد و اسکرین شات و ویدیو ریکوردر هم گرفتم. آیا نیاز است من شکایت کنم تا آن شخص را پیدا کنند ؟ چون خود شخص گفت اکانت تلگرام و اینستاگرامش فیک و با شماره مجازی است ؟ آیا زودتر شکایت کنم تا دلیت اکانت نکرده است او را ردیابی کنند؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

موضوع را به پلیس فتا اعلان کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود

1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا با شماره 096380 تماس بگیرید و ثبت شکایت کلاهبرداری اینترنتی یا فیشینگ نمایید . سپس بر اساس ای دی و اطلاعات ان شخص از طریق پلیس فتا ثبت شکایت در دفاتر خدمات قضایی نماید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق پلیش فتا به استناد اسکرین شات و...شکایت نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانید به پلیس فتا مراجعه نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق پلیس فتا پیگیری و مدارک خود را ارائه کنید