مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ

سلام من یه واحد از 6 واحد از یک ساختمان رو به صورت پیش فروش خریدم. قبلا قرار بود قسمتی از حیاط آپارتمان به عنوان حیاط اختصاصی طبقه اول که روی پیلوت واقع شده اختصاص یابد و زیر حیاط به عنوان پارکینگ برای بنده بصورت مسقف اختصاص یابد ولی بدلیل عدم توافق با صاحب ملک بعدا به عنوان حیاط باقی ماند و پارکینگ بنده که به صورت اختصاصی و احداثی در حیاط ذکر شده بصورت رو باز ماند. ایا سازنده می تواند پارکینگ را غیر مسقف تحویل دهد؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

وظیفه دارند طبق قرارداد تحویل بدهند و اگر غیر ممکن باشد الباقی تفاوت قیمت را پرداخت نماید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام بستگی به متن قراردادشما دارد اگر در آن ذکر شده باشد خیر

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر الزام به تحویل مبیع طبق قرارداد بنمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سازنده مکلف است هر آنچه را که در قرارداد قید شده یه شما تحویل دهد در غیر این صورت میتوانید دادخواست دهید و یا دعوا مطرح کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید مطابق قرارداد به تعهد خود عمل نماید الزامدبه ایفای تعهد مطرح نمایید در صورت عدم امکان باید مابه التفاوت را به شما پرداخت نماید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام فروشنده باید به تعهدات قراردادی و قانونی خود عمل کند وگرنه قابل پیگیری است