مشاوره حقوقی رایگان - نحوه ارجاع دادخواست قرار تأمین خواسته و دادخواست ضرر و زیان در امور کیفری

سلام - لطفاً بفرمایید نحوه ارجاع دادخواست قرار تأمین خواسته در امور کیفری و همچنین ارجاع دادخواست ضرر و زیان ناشی از جرم به مرجع رسیدگی چگونه است ؟ آیا این دو نوع دادخواست (قرار تأمین خواسته در امور کیفری و مطالبه ضرر و زیان کیفری) از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی به مرجع رسیدگی ارجاع شود یا اینکه دادخواست های مزبور را باید پس از ابطال تمبر هزینه دادرسی مربوطه در دادسرا یا مجتمع قضایی کیفری بطور دستی از طریق معاونت ارجاع یا مستقیماً به مرجع های رسیدگی ارجاع نمود تا ثبت و رسیدگی گردند ؟ با تشکر

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

سلام
تقدیم این دادخواست و درخواست ضرر و زیان را می توان از بازپرس تقاضا نمود؛ این درخواستها اگر جداگانه و قبل از ختم اولین جلسه رسیدگی در دادگاه طرح شود؛با ابطال تمبرو حسب مورد و تودیع تامین مناسب برای جلوگیری از تضییع حق طرف دعوا صورت خواهد پذیرفت. در حال حضار در دفاتر خدمات قضایی تنها شکواییه قابلیت طرح دارد که می توانید در تکمیل شرح خواسته خود ضرر و زیان را نیز مطالبه نمایید.
شما می توانید برای تنظیم لوایح مرتبط و مشاوره بیشتر با بنده و یا همکاران محترمم در دادراه تماس حاصل نماید.

کامران اکرمی افشار

جناب آقای کامران اکرمی افشار :

با سلام کاربر گرامی: چنانچه نسبت به شکایت مطروحه قرار مجرمیت صادر گردیده باشد و از طرف دادستان یا معاونین وی درخواست کیفر خواست شده باشد شما میتوانید قبل از تشکیل اولین جلسه دادرسی در دادگاه جزائی دادخواست تامین خواسته (توقیف اموال )همراه با ضرر زیان ناشی از جرم را تقدیم نمایید یادآور میگردم قبل از تشکیل جلسه اول که در اینصورت دادگاه ضمن رسیدگی به شکایت به ضرر و زیان ناشی از جرم و بدوا به تامین خواسته حضرتعالی رسیدگی خواهد نمود و صدور قرار تامین خواسته منوط به تودیع خسارت احتمالی و طبق قانون آئین دادرسی مدنی خواهد بود.
موفق باشید