مشاوره حقوقی رایگان - رضایت شاکی

سلام، پرونده شکایت از من در دادسرا هست، با افسر پرونده که تماس گرفتم گفتن رضایت شاکی رو بگیر تا مشکلت حل بشه، من با شاکی تماس گرفتم و گفت اگه پول رو بهش بدم از رضایت میده، من پولی رو که از دست داده بود به طور کامل به حساب شاکی واریز کردم و رسید رو هم برای افسر پرونده فرستادم اما شاکی هنوز رضایت نداده، لطفاً راهنمایی کنید که چکار کنم؟
باتشکر

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. نامشخص است چه جرمی مرتکب شده اید . جرم مذکور جنبه عمومی دارد یا خصوصی یا هردو و‌..؟.....لطفا با وکیل تلفنی مشاوره بگیرید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به هر حال باید شاکی رضایت خود را اعلام کند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

متاسفانه شما اشتباه کردید قبل از اخذ رضایت پول واریز کردید نباید به این صورت اقدام می‌کرد ایده