مشاوره حقوقی رایگان - رضایت

سلام
متهم میخواهد با دادن چک سه ماهه رضایت شاکی رو بگیره و امکان داره بعد از دادن رضایت اون چک بعد سه ماه پول نشه تکلیف شاکی چی هست؟
قبل دادن رضایت راهی هست که جلوی این اتفاق گرفته بشه و شاکی با اطمينان بیشتری رضایت بده؟؟
ممنون و خداقوت

پاسخ ها :

علیرضا عبادی

علیرضا عبادی :

سلام
رضایت بدون قید و شرط باید باشه و دادسرا یا دادگاه غیر این رو قبول نمیکنن

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید اعلام کنید که شخص معتبر چک را امضاء کرده و ضمانت کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود می توانید یک چک هم بابت ضمانت بگیرید یا از ایشان ضامن بگیرید

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

تنها راه اعتماد است در غیر این صورت راه دیگری نیست چون گذشت در دادگاه فقط بدون قید و شرط پذیرفته میشود

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام هر چند شاکی می تواند بصورت مشروط رضایت دهد ولی رضایت مشروط تا زمان تحقق شرط نمی تواند موجب صدور قرار موقوفی تعقیب شود لذا تنها راه ممکن این است که یا تا زمان تحقق شرط صبر کنید و یا اینکه تضامین حقوقی معتبر از معتبر بگیرید

مصطفی زمان زاده

جناب آقای مصطفی زمان زاده:

اعلام رضایت باید بی قید و شرط باشد، گذشت مقید مسموع نیست

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیر اگر اطمینان ندارد اعلام رضایت نکند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از متهم بخواهید شخص دیگری ضامن چک شود و در سامانه بانک ثبت شود

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

یک چک بابت ضمانت بگیرد ولی بهتر است جهت راهنمایی دقیق از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

رضایت باید بی قید و شرط اعلام گردد و شما میتوانید چکی دیگر بابت ضمانت بگیرید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
درپرونده کیفری این نوع رضایت ازمصادیق رضایت مشروط است و دادگاه هم بدون توجه به رضایت مشروط رسیدگی را تاصدورحکم ادامه می دهد لکن اجرای حکم موکول به احراز عدم شرط است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله امکان دارد چک وصول نشود قرارداد جداگانه تنظیم نمایید و
شرط وجه التزام روزانه در صورت عدم وصول چک را ذکر نمایید و حتما چک صیادی بگیرید و باید چک در سامانه ثبت گردد و سپس اقدام به امضا رضایت نامه نمایید
و شخصی هم به عنوان ضامن پشت چک را امضا نماید و ثبت گردد و

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

خیر اگر اطمینان ندارد اعلام رضایت نکند