مشاوره حقوقی رایگان - درخواست توقیف خودرو مقصر

سلام فردی با من تصادف کرد و خسارت زیادی به من زد با شکایت و تامین دلیل در شورا ایشون دانشجو و فاقد هیچ گونه مال یا ثروت یا حساب بانکی و.... است و درخواست اعسار کرده است و ماشینی که باهاش با من تصادف کرد به اسم مادرشان هست حال میتوانم از قاضی درخواست توقیف خودرویی که مقصر با من تصادف کرد ولی خودرو به اسم مادرشان هست را درخواست توقیف کنم چون مادرشان از بستگان درجه 1 بحساب می آید؟ وضع مالی پدر مقصر نسبتا خوب است ولی به گفته مقصر پدرش کارگر ساده است ولی با تحقیق کردن موضوع به کلی با کارگری فرق میکند در ضمن مقصر خودروی خود را که 17 میلیون هزینه داشت را در اسرع وقت درست کرد و وقتی که به خسارت خودروی من رسید گفت ندارم هر کاری دوس داری بکن لطفا راهنمایی کنید ممنون از زحمات بی دریغ شما؟

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. مبلغ اعسار را باید بپردازند اگر نپرداختند ملک توانید جلب بگیرید و اگر مالی بدست اورد به اجرا شورا معرفی نمایید