مشاوره حقوقی رایگان - درخواست هزینه افت قیمت خودرو

من هفته گذشته در هوای برفی ،در اتوبان قزوین با یک دستگاه پژو تصادف کردم ، خودرو منحرف شد از پشت به یک دستگاه سواری دنا برخورد کردم
فقط سپر و یکی از چراغ ها شکست و چون من مقصر بودم ایشون مبلغ خسارت رو از بیمه دریافت کردند.سپس اعلام داشتند که سینی کف صندوق ایشون ضربه خورده ولی بدون رنگ در میاد
هیچ جای ماشین نیاز به رنگ یا تعویض نداره ولی ایشون برای افت قیمت ماشین رفتن شکایت کردند
من فقط یه ماشین دارم که به نام منه و مستاجرم .
حالا میخوام بدونم آیا با این توضیحات اتومبیل من توقیف میشه یا این که اصلا به من جریمه افت قیمت تعلق میگیره؟ و این که اگر باید خسارت بدم میتونم اون رو اقساطی پرداخت کنم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

افت قیمت به ماینی تعلق می گیرد که از ال تولید تا 5سال گذشته باشد -دررابطه با اقساط باید اعسار دهید تا قاضی بررسی ورای دهد