مشاوره حقوقی رایگان - ارتباط نامشروع

سلام
بنده نزدیک به سه ماه با همکارم که خانم هستند و متاهل با توجه به اینکه کارفرما هستم و ایشان مسئول قسمتی بودند که نیاز به هماهنگی امور بود خارج از ساعت کاری با بنده تماس داشتند چون من به صورت پاره وقت در شرکت حضور دارم ایشان به طور متوسط سه روز در میان با من تماس داشتند و در این مدت تعداد حداکثر ده پیامک و اینکه بنده تماس و پیامکی با ایشان نداشتم و در ایام تعطیلات نوروز نیز به دلیل تعطیلی شرکت تماسی نداشته ایم اکنون همسر ایشان به وی و این ارتباط مشکوک شده و قصد شکایت دارد آیا این شکایت در دادگاه پذیرفته و رسیدگی میشود و اینکه هیچ شاهد و اقراری مبنی بر رابطه نامشروع وجود ندارد
و اینکه آیا در صورت درخواست شاکی متن پیامک و ریز مکالمات در این پرونده در این سطح به دستور قاضی اخذ خواهد شد. ممنون

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام .اصولا در پرونده های مناف عفت تحقیقات جایز نیست .ولی در برخی موارد قاضی میتواند به منظور کشف حقیقت متن پیامک ها رو استعلام کنند.