مشاوره حقوقی رایگان - صلح عمری سهم الارث

سلام مادر 86 ساله ام که صحیح وسالم است می‌خواهد اموالی که از پدرم به ایشان می‌رسد را صلح عمری به 3 دخترش نماید
شاهدی باید در محضر وجود داشته باشه تا برادران دیگرم )3نفر(نتوانند بعدا مدعی شوند ؟
واینکه با برگه انحصار وراثت این امر امکان پذیر است چون سند دست برادرم هست که به ما نمیده
واینکه میتونن بعدا ادعای محجوریت نمایند چون چند بار این مسئله رو درمورد پدرم عنوان کردن

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

پاسخ سوالات بله می باشد.
برگه انحصار وراثت را به شورای حل اختلاف مراجعه و رو نوشت ان را اخذ نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مادرتان می تواند سند المثنی بگیرد و به نام شما صلح کند