مشاوره حقوقی رایگان - صلح عمری

با سلام حدود چند سال از فوت پدرم گذشته و ماترک به صورت توافقی و دستی بین وراث تقسیم شده و هیچکدام از وراث سند به نام خود نزده‌اند حال مادرم میخواهد سهم الارث خودشون رو طبق توافق صلح عمری به نام بنده بزنند آیا بدون سند و فقط با یه نوشته که سهم ایشان مشخص شده میتوانند این کار رو انجام بدهند؟

پاسخ ها :

یک وکیل

تعداد ، اسامي ورثه و ميزان سهم الارث ورثه با انحصار
و راثت تعيين ميشود بايد زنرا اشته باشيد تقسيم هم در دفترخانه ثبت شود در انتها
براي صلح عمري هم بايد به دفتر خانه اسناد رسمي مراجعه كنيد