مشاوره حقوقی رایگان - نحوه دریافت دیه ضرب و جرح

یک سال پیش در یک درگیری طرف مقابلم محکوم به پرداخت دیه شد که پس از اعتراض حکم قبلی در دادگاه تجدیدنظر تایید شد حدود یک ماه قبل. الان من برای دریافت دیه باید مجددا مراجه کنم یا اینکه روال دیگه ای داره؟ ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل :

با سلام از طریق شعبه اولیه تقاضای ارسال پرونده جهت اجرای حکم به اجرای احکام کیفری را مطرح نمایید و بقیه مراحل از طریق شعبه مجری حکم پیگیری شود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق اجرای احکام شعبه کیفری پیگیری کنید