مشاوره حقوقی رایگان - ساخت غیر مجاز پیلوت ساختمان

سلام وقت بخیر
من مالک یک واحد آپارتمان از ساختمان 4 واحدی هستم سند رسمی هم به نامم است و سه واحد دیگر سازنده مالک است، چند روز پیش مصالح و آهن آلات آورد و الان داره پیلوت و حیاط رو بدون اجازه و رضایت من می سازه ، می خواستم راهنمایی کنید که چکار کنم و چه دادخواستی باید به دادگاه بدم ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان تصرف عدوانی شکایت کنید و مانع از ساخت و ساز نامبرده شوید.
بعد از طرح شکایت تصرف عدوانی می توانید با دستور قضایی مانع ساخت ساز شوید تا نسبت به پرونده تعیین تکلیف شود .
از طریق شهرداری نیز می توانید نسبت به ساخت و ساز غیر مجاز اقدام کنید.