مشاوره حقوقی رایگان - موتور تعویضی

سلام
پدرم ی ماشین مدل پاژن خریداری کردن و از فروشنده وکالت گرفتن واسه تعویض پلاک. وقتی مراجعه میکنن به تعویض پلاک اونجا افسر میگه که موتور ماشین تعویض شده و شماره موتور دست کوب بوده . بعد از کلی تماس با فروشنده حالا زیر بار نمیره که این مشکل داره در صورتی که ماشین و بدون تعویض شاسی و موتور به ما فروخته میخواستم بدونم پیگیری قانونی این مشکل چطوریه و باید چکاری انجام بدیم که به حقمون برسیم
ممنونم ازتون

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

دادخواست بدهید کارشناس رسمی بررسی کند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید با ارسال اظهارنامه و دادخواست نسبت به فسخ اقدام کنید