مشاوره حقوقی رایگان - نداشتن شماره موتور تعویضی خودرو

با سلام ... بنده چند سال پیش یه ماشین 206 خریداری کردم که سند ماشین موقع تعویض پلاک موتور تعویض بود و برگه سبز تعویض هم داشت .... بعد چند مدت ماشین تصادف میکنه و و موتور ماشین صدمه میبینه و موتور عوض میشه که در اینجا برگه سبز تعویض موتور گرفته نشد و موتور آسیب دیده هم در دسترس نیست .... الان تازه فهمیدیم که این موتور جدید هم اصلا شماره نداره و تعویض پلاک نمیشه گفتم چه راهی برای درست کردن این قضیه ؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق پلیس راهور پیگیری کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

مراجعه به همان مرکز تعویض پلاک جهت پرداخت جریمه و اخذ و مجوز برای تعویض موتور شماره دار

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود با پرداخت جریمه های لازم
امکان اخذ مجوزات لازم امکان پذیر است اقدام نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارند تا اظهار نظر دقیق بتوان کرد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

دادخواست فسخ معامله یا مطالبه ارش به دلیل معیوب بودن مبیع بدهید

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود از پلیس راهور پیگیری نمایید

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
به استناد خیار عیب و از حیّز انتفاع افتادن خودرو میتوانید معامله را فسخ نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق راهور موضوع را پیگیری نمائید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
از طریق پلیس آگاهی و پلیس راهور برای مجوز اقدام نمایید.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

از طریق پلیس راهور پیگیری کنید

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

از طریق پلیس راهنمایی و رانندگی و کمیسیون مربوطه پیگیری نمایید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر موتور استانداردهای لازم را داشته باشد با پرداخت جریمه می توانید برای آن مجوز بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به اداره راهور محل سکونت خویش مراجعه بفرمائید.