مشاوره حقوقی رایگان - حق ماموریت

سلام, بنده 6 ماه به صورت مامور توسط شرکت عمرانی از کارگاهی به کارگاه دیگر فرستاده شدم, حکم ماموریت هم به بنده داده شده, فاصله کارگاه مبدا تا کارگاه محل ماموریت حدود 57 کیلومتر میباشد, هم اکنون شرکت با بنده قطع همکاری کرده و من به اداره کار بابت حق ماموریت شکایت کردم, آیا حق ماموریت به بنده تعلق میگیره یا نه؟ ممنون.

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

اگر قید شده باشد و برگه ماموریت اعم ازروزانه و یا ماهانه صادر شده باشد بله تعلق می گیرد اما اگر ماهیت و موضوع همکاری شما در راستای فاصله کارگاه قرار گیرد خیر تعلق نمی گیرد.