مشاوره حقوقی رایگان - اتهام اینجانب: در معرض فروش قرار دادن 60 گرم گراس-استعمال-تحریک به استعمال در فضای مجازی

با عرض سلام خدمت حقوق دانان و وکلای عزیز. اتهام اینجانب: در معرض فروش قرار دادن 60 گرم گراس-استعمال-تحریک به استعمال در فضای مجازی
دادنامه به شرح زیر است:
برای تحریک در فضای مجازی 30میلیون ریال و برای در معرض فروش قرار دادن 60 گرم گراس 21 ضربه شلاق تعزیری و 750هزار تومن جریمه نقدی و 5 ماه حبس تعزیری و برای استعمال 750هزار تومن و 74 شلاق تعزیری
که در انتها نوشتن صرفا مجازات اشد قابل اجراست.
من درخواست تجدید نظر دادم. به نظرتون باتوجه به اینکه حبس زیر 6 ماه حبس هست امکان تعویق تعدیل تعلیق یا تبدیل حبس من هست؟ طبق مواد قانونی تخفیف مجازات. مثلا من هیچ سابقه ای ندارم. کارشناسم و در صورت زندان رفتن کارم و آبروم و زندگیم رو از دست میدم. همچنین من با مامورین همکاری کردم و فروشنده اصلی رو معرفی کردم. که در پرونده قید شده. و از این 60 گرم که از ما دونفر گرفتن،30 گرم را فرد دوم گردن گرفته. اما 60 گرم را برای هر دوی ما نوشته اند. همچنین برای فرد دوم که در اتهامات جز تحریک در فضای در بقیه مشترکیم هیچ حبسی قید نکرده اند. و اینکه قبل از اینکه دادنامه صادر شود تعطیلات عید 98 من 8 روز در زندان بودم. بعد با وثیقه 80 میلیون آزاد شدم. ممنون میشم راهنماییم کنین.

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

قاضی تجدید نظر در صورت صلاحدید امکان تعلیق را دارد. البته اگر رأی تشدید نشود.