مشاوره حقوقی رایگان - تخفیف برای سی ماه حبس تعزیری

با سلام از من 700گرم گراس گرفتن و به دلیل از یاد رفتن شماره موبایل ثنا حکم را داده دیر فهمیدم ایا به نظر شما میتوان با رد شدن وقت اعتراض بازم کاری کرد فقط یک بار سابقه داشتم موندم کمکم کنید

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

در صورت قطعی شدن حکم اقدام دیگری برای شما متصور نیست بهتر است در فرجه قانونی اعتراض نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید واخواهی کنید
نتیجه قابل پیش بینی نیست

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام

از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی

واخواهی اقدام بفرمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
چنانچه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید
حتی المقدور وکیل دادگستری اختیار نمایید …

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی واخواهی کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام اگر حکم شما غیابی صادر شده است میتوانید واخواهی نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توجه شود که مهلت اعتراض به رای بدوی، 20 روز از تاریخ ابلاغ رای به محکوم‌علیه است. در صورتی که رای به شما ابلاغ شده محسوب شده باشد رای مورد اشاره قطعی خواهد بود و مهلت اعتراض به آن از بین رفته است.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر زمان دارید نسبت به آن اعتراض کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام در هر صورت اعتراض خود را با بیان علت تاخیر در دفتر خدمات قضایی ثبت کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. قبول لایحه اعتراض به حکم دادگاه بدوی خارج از مهلت قانونی با قاضی صادرکننده حکم می باشد .

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
برای اظهارنظر دقیق باید بدانم حکم تان غیابی بوده یا خیر در صورتی که غیابی است واخواهی کنید اگر مهلت اعتراض دارد اعتراض بزنید در غیر اینصورت باید خودتان را تسلیم کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بستگی به قوانین و مقررات مربوطه دارد. اما در کل، اگر شما به دلایلی نتوانستید در زمان مقرر اعتراض کنید، می‌توانید با توجه به شرایط و قوانین مربوطه، درخواست خود را بعد از گذشت زمان مقرر نیز ثبت کنید. اما باید توجه داشته باشید که با گذشت زمان، احتمال پذیرش درخواست شما کمتر خواهد بود.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

کوتاهی از جانب خودتان بوده حکم به ضرر شما صادر شده هیچ اقدامی نکردید وقت اعتراض تا ن هم گذشته محکوم هستید و باید پاسخگو باشید

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
تحت شرایطی امکان واخواهی وجود دارد.

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

حکم باید بررسی شود اما اگر حضوری صادر شده و قطعی شده است در مرحله اجرای احکام تقاضای تخفیف نمایید.