مشاوره حقوقی رایگان - راه سازی

بنده کشاورز هستم و زمینی دارم که ممترژ آن 34 هزار متر است و جدیدن در این مکان جاده بزرگ راه دارن درست کردن و مقدار 21 هزار متر از زمین برده اند جهت جاده و غرامت ویا پولی که به قرار بوده بدهند فقط پول جاده ای که آسفالت شود می دهند آیا مگر نباید پول حریم جاده هم به کشاورز بدهند» از کرمانشاه

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام موضوع را از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید وجه شما بابت تمام تملکی که توسط اداره راه ترابری صورت میگیرد به نرخ عادلانه روز پرداخت کرده