مشاوره حقوقی رایگان - قرار گرفتن زمین در طرح شهرداری

سلام زمینی رو به صورت قولنامه ای سال 92 همراه با جواز ساخت خریدم ولی نساختم و الان برای تمدید جواز رفتم که گفتن زمین افتاده تو طرح گذر و جواز رو تمدید نکردن، حالا شهرداری مسئولیتی قبول نمیکنه نه جواز میده نه بهای زمین رو، میخواستم بدونم شهرداری میتونه بدون رضایت من زمین رو تصرف کنه و امکانش هست چیزی به ما تعلق نگیره؟ و اینکه من چکار کنم؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام رویه این است که شهرداری اگر خواهان اجرای طرح باشد باید زمین شما را خریداری نماید. و اگر تصمیمی برای اجرای طرح نداشته باشد شما می توانید با شهرداری توافق نمایید که در ازای فلان مقدار از زمین خود مقداری جواز رایگان یا سایر امتیازات را بگیرید. در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید