مشاوره حقوقی رایگان - بکارت

سلام اگر دختری با سن 18که در برابر رابطه مقاومت میکرده ولی اون لحظه توسط پسر اغفال بشه و پسر از عمد اطلاعات اشتباهی به قصد فریب درباره بکارت بدهد(گفته بشه در عمق واژن اون هم پسری که قبلا روابط نامشروع زیادی داشته..) و از نا اگاهیش در این زمینه سو استفاده بشه و بکارتش ببره حکم چیه و با مدارک تلفنی و پیامکی و.. قابل اثباته ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله میتوانیم از او شکایت نمایید و مطالبه ارش البکاره تعلق خواهد گرفت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام در اینجا مجازات دارد و باید مهریه دهد اما نیاز به گفتگو بیشتر است می توانید تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر رضایت نبوده ارش البکاره و مهرالمثل قابل طرح است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر ثابت بشه رابطه با رضایت دختر بوده شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.