مشاوره حقوقی رایگان - رابطه جنسی

سلام. دختری 24 ساله هستم 5 ساله که با پسری دوست هستم ایشون به قصد ازدواج جلو اومدن و منو خانوادمو فریب دادن ما رابطه جنسی داشتیم و پرده منو زدن حتی منو حامله کردن و بهم قرص دادن که سقط کنم الان میگه که نمیخوامت و دلم باهات نیست من چیکار باید بکنم ؟ من شکایت کنم به جایی میرسه ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چون توافق بوده است راهی نیست.
مگر اغفال را اثبات نمایید
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر توافقی بوده به نظر اقدام قضایی نتیجه ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در رابطه جنسی دختر و پسر، اگر رابطه با رضایت دختر باشد شکایت نتیجه ای نخواهد داشت و دختر نمی تواند ادعای مهرالمثل و... داشته باشد و در صورت اثبات رابطه ممکن است که هر دو به مجازات رابطه نامشروع یا زنا محکوم شوند و ادعای فریب و... به راحتی قابل پذیرش نیست.
با توجه به اینکه شما پنج سال با هم در ارتباط بودید ادعای فریب به نظر قابل پذیرش نیست و فرض بر این است که پرده بکارت با رضایت شما از بین رفته است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

چون با رضایت شما بوده اقدامی متصور نیست و مدت زمان هم کم نبوده که بتوان به چیزی استناد کرد که به نفع شما باشد چه ا خود شما هم محکوم به زنا شوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام لطفاً بعد از گذشت پنج سال سریع منتفی است مگر اینکه دلایل قوی داشته باشیدمی توانید تماس گرفته و ماجرا را شرح دهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام می توانید ارش البکاره و مهرالمثل را مطالبه کنید.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

هرگاه شرط عدم دخول کرده باشيد و آن جوان بر خلاف شرط عمل نموده استحقاق مهر المثل دارد و اگر هر دو توافق بر دخول کرده ايداستحقاقی ندارد.؛با استناد به تبصره 1 ماده 658 قانون مجازات اسلامی 1392 و قاعده ی فقهی {لا مهر لبغی} نظر برخی فقها و اینکه خود زانیه اقدام به زنا و زوال بکارت نموده است معتقدند: به زانیه باکره که با رضایت زنا کند نه ارش البکاره تعلق می گیرد نه مهرالمثل و منظور از {...چیزی ثابت نیست} در تبصره ماده 658 قانون فوق الذکر را اعم از ارش البکاره و مهرالمثل می دانند.
حسب مورد خاص خودتان مشاوره تلفني نماييد |