مشاوره حقوقی رایگان - نتیجه شکایت دادگاهی احداث آسانسور بدون موافقت مالک طبقه اول چیست؟

سلام
سوالم در خصوص ساختمانی با این مشخصات است:
1-دارای 2 طبقه تک واحدی که مساحت هر واحد حدود 140 متر است و هر طبقه مالک جداگانه دارد
2-روی پشت بام یک سوئیت 10 متری کامل با آب و برق و گاز وجود دارد که مالک دیگری دارد

با توجه به اینکه از قبل فضای اختصاصی ویژه ای برای نصب آسانسور تعبیه نشده اما
* مالکین طبقه دوم و سوئیت پشت بام موافق و متقاضی احداث آسانسور هستند
* مالکین طبقه دوم و سوئیت پشت بام تمام هزینه نصب و نگهداری آسانسور را تقبل می کنند
* شان محله کاملا اقتضای احداث آسانسور میکند
* هدف از احداث آسانسور ، حل نقیص ساختمان و سهولت اسکان یا اجاره و فروش واحد طبقه دوم و سوئیت پشت بام است

سوال:
اگر مالکین طبقه دوم و سوئیت پشت بام برای احداث آسانسور شکایت کنند
آیا دادگاه بدون موافقت مالک طبقه اول ، مجوز احداث آسانسور در کل ساختمان را می دهد؟؟؟

پاسخ ها :

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام اطلاعات کافی نیست به نظر طبق این ماده 6 - چنانچه قراردادی بین مالکین یک ساختمان وجودنداشته باشد کلیه تصمیمات مربوط به اداره امور مربوط به قسمت های مشترک به اکثریت آرا مالکینی است که بیش از نصف مساحت تمام قسمت های اختصاصی را مالک باشند.
تبصره - نشانی مالکین برای ارسال کلیه دعوتنامه ها و اعلام تصمیمات مذکور در این قانون همان محل اختصاصی آنها درساختمان است مگر اینکه مالک نشانی دیگری را در همان شهر برای این امر تعیین کرده باشد

حق با شماست حضورا مراجعه فرمایید.