مشاوره حقوقی رایگان - فروش یک واحد آپارتمان شریکی

سلام. من و مادرم هر کدام 3 دانگ از یک واحد آپارتمان داریم که در رهن مستاجر است. مادرم نه حاضر به خرید سهم من است و نه اجازه می دهند که اپارتمان را بفروشیم. نصف یک واحد را شخص دیگری نخواهد خرید. آیا راهی وجود دارد که این واحد به فروش برسد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اخذ گواهی عدم افراز دادخواست فروش مال مشاع بدهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانید درخواست فروش مال مشاع را بگیرید و همچنین می توانید از وکیل گرفته و به کار خود تسری ببخشید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله باید دستور فروش از دادگاه بگیرید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام درخواست فروش را از دادگاه بخواهید ضمن اینکه رعایت حال مادرتان را بکنید