مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو برای مهریه چگونه است؟

سلام وقت بخیر
خودرو 206 مدل 97 به ارزش حدودا 110 میلیون تومان بابت مهریه توقیف است
آیا میتوان چند ماه بعد از دادخواست بصورت صوری در تاکسی های اینترنتی مثل اسنپ و تپسی ثبت نام کرد و در دادگاه عنوان شود که وسیله ی امرار معاش است و رفع توقیف شود؟ در لایحه های ارسالی به شعبه شغل معرفی شده کارگری و مسافرکشی است و زوج در دادگاه ترک انفاق اقرار کرده که نظامیه صورت جلسه موجوده. و همچنین یک سری اماره مبنی بر مسافرکش نبودن زوج موجوده
سپاس از پاسختون

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام .با توجه به فرمایشات شما بحث مستثنیات پذیرفته نمیشود