مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با سلام. من و همسرم بنا به دلایلی کارمون به طلاق کشیده شده من اموالی برای پرداخت مهریه ندارم جز یک خودرو سواری که 4 ماه قبل اون رو فروختم اما قولنامه دستی و چند نفر شهود هم دارم من پول رو کامل خرج کردم ایا من سند رو بنام طرف نزدم میتونن توقیف اموال بدن خودرو رو توقیف کنن ممنون راهنمایم کنید

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

این خوورو قابل توقیف هست زیرا سندش بنام شماست. خریدار باید اعتراض ثالث بدهید مبنی بر اینکه این خودرو را قبل از توقیف خریده است.

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
درصوزتیکه سندبنامتون است بله میتواند توقیف کند

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بله حتما میتوانند خودرو را قبل از انتقال به نام دیگری توقیف نمایند

ندا  طاهري

سرکار خانم ندا طاهري :

تا زمانیکه سند به نام شماست قابل توقیف است