مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه حق خود از شهرداری

باسلام.. آیا شهرداری میتواند برخلاف "قانون تملک املاک مردم برای طرحهای عمرانی.."ماده 5. تبصره یک
اگر ملکی محل سکونت مالک بوده و توسط شهرداری مورد تملک قرار گرفته. علاوه بر پرداخت بهای عادله صدی 15 به مالک پرداخت میشود و... عمل نموده و حق مالک را طبق همین قانون نپردازد. به دلیل اینکه تاکنون به هیچکس این پول پرداخت نشده است؟ ممنون

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

این حق در اصطلاح حق اعاشه نام دارد و دارای شرایطی خاص می باشد اگر بر اسا قانون دارای این حق می باشید شهرداری موظف به پرداخت است اما در عمل و رویه متاسفانه شهرداری ها از پرداخت این مبلغ خودداری می نمایند.
بهتر است از خدمات وکیل در این خصوص بهره مند شوید
شما می توانید برای تنظیم لوایح مرتبط و مشاوره بیشتر با بنده و یا همکاران محترمم در دادراه تماس حاصل نماید.

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

اگر شهرداری طبق عادله روز پول با نظر کارشناس پول شما را نپردازد میتوانید دادخواست مطالبه بها ملک بدهید