مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف سند

با عرض سلام، سند مغازه پدر من در سال 92 بخاطر برادرم در شعبه 21بازپرسی مجتمع 3 اصفهان وثیقه شده با مراجعه به مجتمع 3 ودریافت شماره پرونده به شعبه 117کیفری 2دادگستری نیکبخت مراجعه کردیم که ادعا میکنن در این پرونده برادر من شاهد پرونده بوده نه متهم، با پیگیری از دفتر کل و دفتر دادستان و جستجوی نام متهم در سیستم اطلاعاتی یافت نشد با مراجعه به اتاق انفورماتیک ،همون پرونده در شعبه 117 نمایش داده میشه که برادر من بعنوان متهم بوده ولی شعبه 117 انکار کرده و حاضر نیستن که پرونده را برای باردوم از بایگانی راکد به شعبه بیارن و دقیق مطالعه کنن کپی نامه اداره ثبت اسناد هم نشان میده که شعبه 21 مجتمع 3 دستور توقیف صادر کرده ولی در دفترهای مدیر کل و معاون دادستان که جستجو میکنن چیزی یافت نمیشه و جواب سربالا میدهند و ادعا میکنن که در سیستم ثبت نشده لطفا راهنمایی بفرمایید که چطوری میتوان پرونده را پیدا کرد ، و کدام مرجع قضایی باید پاسخگوی این بی مسئولیتی باشد؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
وثیقه گذار کتبا به پیوست دادنامه منع تعقیب یا برائت یا با اثبات تحویل متهم به بازپرسی در همان زمان درخواست آزادی وثیقه را از شعبه 21 بخواهند .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق سامانه عدل ایران پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

وتیقه گذار باید نامه وثیقه و دادنامه به شعبه مراجعه و تقاضای رفع توقیف کند