مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت دیه

چگونه می توان دیه را اقساطی پرداخت کرد ؟

پاسخ ها :

پرداخت اقساطی دیه پرداخت دیه دیه

سوالات مرتبط

قسطی کردن دیه ضرب و جرح عمدی با شی سخت
ضمن عرض سلام وخسته نباشید خدمت وکلای عزیز بنده از طرف یکی از بستگانم با شی سخت مورد ضرب و جرح عمدی قرار گرفتم و دادسرا برای متهم کیفرخواست صادر کرده و پرونده را جهت رسیدگی بیشتر به دادگاه ارسال کرده،ح...
پرداخت اقساطی دیه
سلام همسرم در یک دعوا که حضور نداشته متهم شده و برای او دیه بریدند میشه به طور اقساطی دیه رو پرداخت کنیم فقط یک ماشین داریم مشکلی دارد؟...
دیه چگونه پرداخت میشود
باسلام. بنده برام زدن 27/6 درصد دیه کامل برام دیه اومده، بعد رای دادن 10 درصد و مابقی ماهانه یک درصد پرداخت شود، حالا میبینم 10درصد از اونی که برام اومده حساب کرده، یعنی 16/500میلیون و ماهی یک میلیون ...
حقوقی
باسلام. بنده سال قبل توسط یک نفر به صورت عمدی مورد ضرب و جرح قرار گرفتم که پزشک قانونی 35 درصد دیه معین کرده و فرد جانی با گداشتن سند مرغداری که متعلق به خودش هست فعلا آزاده. سوال اینجاست آیا فرد جنای...
دیه در مورد نزاع دسته جمعی
سلام پسر من به اتفاق 5 نفر با یه پسر دیگه دعوا کردن البته دونفر اصلی که ضرب و جرح شاکی بیشتر توسط اونا انجام شده اصلا هیچ اسمی تو رای نهایی دادگاه ازشون نیومده نمیدونیمم به چه علت و 3 نفر اسمشون تو را...