مشاوره حقوقی رایگان - قسطی کردن دیه ضرب و جرح عمدی با شی سخت

ضمن عرض سلام وخسته نباشید خدمت وکلای عزیز بنده از طرف یکی از بستگانم با شی سخت مورد ضرب و جرح عمدی قرار گرفتم و دادسرا برای متهم کیفرخواست صادر کرده و پرونده را جهت رسیدگی بیشتر به دادگاه ارسال کرده،حال متهم از قبل گفته که اگه من دادگاه برم دیه رو قسط بندی میکنم،آیا امکان قسطی کردن دیه وجود دارد ،من با قسطی کردن دیه مخالفم .

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله اگر اعسار خود را تابت کند دیه قابل اقساط هست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اگر توانایی پرداخت ندارید میتوانید اعسار دهید میزان اقساط را دادگاه تعیین می‌نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از صدور حکم قطعی متهم می تواند دا‌دخواست اعسار بدهد و در صورتی که با معرفی شهود ثابت کند مالی جهت پرداخت دیه ندارد دادگاه حکم به تقسیط دیه می دهد و دیه به صورت اقساطی پرداخت می شود.
شما می توانید بعد از صدور حکم قطعی اگر متهم ماشین یا اموالی دیگری داشته باشد جهت توقیف به شعبه اجرای احکام معرفی کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام طبق قانون هر شخصی که توانایی مالی ندارد میتواند از اعسار استفاده بکند و درخواست اعسار بدهد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله می توانید تمکن وی را اثبات نمایید