مشاوره حقوقی رایگان - کم بودن حقوق کارگر

سلام باعرض خسته نباشد با وکلای کشورم من در یک رستوران استخدام شدم وکارم نظافت اشپز خانه و شستن ظروف های بزرگ تایم کاری 11ساعته من حقوقم ماهی 4میلیونه به نظر شما باید چه قدر بدن؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

حداقل حقوق 1401 بعلاوه مزایا و سه ساعت اضافه کاری

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

حداقل حقوق پایه در سال 1401 چهار میلیون و دویست هزار تومان می باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حداقل حقوق پایه در سال 1401 چهار میلیون و دویست هزار تومان می باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام حداقل حقوق پایه در سال 1401 چهار میلیون و دویست هزار تومان می باشد