مشاوره حقوقی رایگان - مجازات تخریب توهین

سلام خسته نباشید.
میخواستم بدونم مجازات تخریب وسایل منزل توهین وسرقت چیست. واین که اولین دادگاهم را دوروز دیرتر رفتم مختومه شده بود رفتن اعتراض زدم الان بعد چند ماه گذشته برای پیگیری پرونده رفتم دادگاه منشی میگفت غیابی محکوم شده اما
من تا حالا شاهد نبردم برای محکوم شدنش هم نه پیامی اومده نه ابلاغیه ای برای روند پرونده هم تو سایت ثنا رفتم واسه سال قبله اخرین ابلاغیه واسه 1400/10/28نوشته دستور اجرای جلب متهم توسط کلانتری همین

پاسخ ها :

یک وکیل :

با سلام غیابی محکوم نشده جلب به دادرسی داده شده است در صورت محکومیت در سامانه ثنا دادنامه ارسال خواهد شد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حکم غیابی داده شده و محکوم به حبس هست