مشاوره حقوقی رایگان - درگیری

سلام من در یک داروخانه با دکتر داروخانه دعوام شد خساراتی به اونجا زدم از جمله شکستن شیشه و تلفن پروندم رفته پیش قاضی خواستم بدونم بدبینانه ترین حکمی که میتونن بدن چیه؟

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

خسارت راجبران کنید و اعلام پشیمانی اگر سابقه دارنباشید جریمه میشوید

محمد صنوبری

جناب آقای محمد صنوبری :

سلام.
اگر داروخانه دولتی باشد، اصولاً مجازات سنگین تری تعیین می شود. و در خصوص خسارات هم باید جبران ضررهای وارده را نمایید.

حسن امیربیک

جناب آقای حسن امیربیک:

با سلام-اتهام شما تخریب اموال منقول است و مجازات ان دو برابر میزان خسارات وارده جریمه است.