مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام ببخشید طبق قانون جدید مهریه که داره تصویب میشه اون 110 سکه عندالمطالبه هم قسطی میشه ؟ این که خیلی به ضرر زنها هس و هیچ امنیت روانی و مالی دیگه ندارن و همه چی به نفع مردها هست ممنون میشم راهنمایی کنید چون دخترم با شوهرش مشکل داره این قانون جدید شده یه ناراحتی بزرگ برام

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام قبلاً هم اعسار و تقسیط مهریه وجود داشته است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

این قانون در جهت حبس زدایی هست ودمهریه هر مقداری باشد تقسیط میشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام قبلاً هم اعسار و تقسیط مهریه وجود داشته است

حسن  اربابي  مطلق

جناب آقای حسن اربابي مطلق :

اگر بتوانید اموالی از زوج معرفی کنید تمام مهریه قابل توقیف و برداشت است در غیر اینصورت با توجه به شغل و میزان درآمد زوج قسط بندی خواهد شد البته به شدت بستگی به دفاع شما در پرونده اعسار دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مهریه حتی اگر 14 تا سکه باشد مرد می تواند دادخواست اعسار بدهد و اگر مرد اموالی نداشته باشد دادگاه با حکم اعسار موافقت می کند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود جای نگرانی نیست برای شما
فعلا روال همچو سابق است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام قبلا هم امکان قسطی شدن وجود داشت. قانون جدید تا تصویب نشود قابل اظهارنظر نیست

حسین محمدحسینی

حسین محمدحسینی :

درود
با توجه به درامد زوج، دادگاه مبلغ مشخص میکند