مشاوره حقوقی رایگان - قانون جدید مهریه

سلام و عرض ادب این قانون جدید مهریه که اقای ... نماینده مجلس اعلام کردن که کسانی که قسطهای عقب افتاده مهریه دارند یا مدام عقب میوفته شامل حال ماهم میشه یا برای ازدواج های بعد این قانون هست؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود هنوز قانون نشده نماینده های مجلس فرمایشات زیادی دارند قانون نمی‌شود هر سخنی

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه اجرای احکام پیگیری کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

هنوز در این خصوص چیزی تصویب نشده است

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
منظور از قانون جدید مهریه و قوانین اصلاح شده مهریه این نیست که فقط می توان مهریه را تا 110 عدد سکه بهار آزادی یا معادل آن قرار داد .
منظور این است که تا میزان 110 عدد سکه شامل ضمانت اجرای ماده 2 قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی می شود و
بیشتر از 110 عدد سکه را می توان قسطی پرداخت .

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
هنوز چیزی تصویب نشده

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که تبدیل به قانون شود و توسط دولت محترم ابلاغ نگردد قابلیت اجرا ندارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

هنوز که تصویب نشده اگر شود شامل شما هم میشود

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با سلام هنوز بصورت قانون درنیامده