مشاوره حقوقی رایگان - درباره تفویض وکالت

سلام و عرض ادب. بنده حدود 3 ماه پیش یه پژو پارس فروختم به یه شخصی در شهرستان چون تو تعطیلات عید بود بهش وکالت یک ماهه دادم چون دو روز مونده به عید بهش وکالت دادم و ماشین فروختم بعد از چهل روز زنگ زده کلی بد و بیراه که چرا وکالت بلند مدت تر به من ندادی وکالتت تموم شده گفتم چرا نرفتی تو این یک ماه گفت وقت نکردم و باید دوباره بهم وکالت بدی منم چون طرز بیانش بد بود رفتم شکایت گذاشتم رو پلاکم چون لازمم داشتم پلاکم و دو سه روز بعد اس اومد که پلیس ماشین و خابونده تو پارکینگ نه به من زنگی زد نه پیامی نه هیچی بعد سه روز یه پیامک برام اومد که تفویض وکالت شما در دفترخانه فلان جا با مبلغ 138 هزار تومن ثبت شد این یعنی چی یعنی رفته دوباره وکالت و تمدید کرده؟؟؟ و اینکه اگر این کارو کرده پلاک من چی پس شاید رفته وکالت بدون تاریخ برا خودش زده من چیکار کنم الان باید باز برم شکایت کنم یا نه ؟؟؟ چون من از هرکی میپرسم میگن اصلا بدون حضور شما امکان نداره بره وکالت و تمدید کنه ممکن نیست سوالم این بود که این بنده خدا چطوری این کارو کرده پس معنی تفویض وکالت و نمیدونم اصلا چیه و اینکه بدون من امکان داره این کارو بکنن جایی یا اینکه کارشون غیر قانونی بوده ممنون میشم جوابم و بدید.

پاسخ ها :

کریم مویدی

جناب آقای کریم مویدی :

سلام وکالت شما پس از انقضای اعتبار آن دیگه باطل شده ومیبایست وکالت رو تمدید میکردید و یا مجددا وکالت میدادید غیر از این دوحالت امکان ندارد . شمایه سر به آدرس محضری که براتون پیامک آمده برید جویابشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مدت وکالت تمام شود یا باید مجدد وکالت دهد یا اینکه باید طرح دعوا کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

وکالت یک عقد جایز است و با فوت از بین می‌رود و مدت آن اگر منقضی شود نیز از بین می رود چون می توانید وکالتنامه خود را به رویت یک وکیل برسانید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

چنین چیزی امکان ندارد از محضری کهدرآن وکالتنامه تنظیم شده پیگیری کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام با پایان مدت امکان چنین اقدامی وجود ندارد از طریق دفترخانه پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود میتوانید طرح دعوا نمائید یا مجدد وکالت اخذ شود

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

اگر مدت وکالت تمام شود یا باید مجدد وکالت دهد یا اینکه باید طرح دعوا کنید.