مشاوره حقوقی رایگان - 4ماهه گمشده

سلام برادر شوهرم 33سالشه اعتیاد داره کارتن خواب شده بودچند بار کمپ انداختیم خوب نشد زنش با بچه هاش رفتن خونه مادرش به عنوان قهر.اصلا خونه نمیومد وقتی میرفت باید میرفتی میگشتی ببینی کجاست بیاریش خونه.الان هم نزدیک 4ماه است نیومده خونه مادرش تو اینستا آگهی زدیم کسی ندیدش خیلی نگرانیم چکارکنیم؟

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

به دادسراي محل مراجعه نماييد

فاطمه مسعودآزاد

سرکار خانم فاطمه مسعودآزاد :

سلام وقت بخير. از طريق پليس پيگيري نماييد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق مراجع انتظامی پیگیری کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق مراجع انتطامی پیگیری نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق پلیس اداره آگاهی دایره مفقودین اشخاص موضوع را پیگیری نمایید