مشاوره حقوقی رایگان - ردیابی سیم کارت

سلام شب بخیر من دخترم 22سال دارد مدت 20شب رفته هنوز نیومده من به عنوان پدر خانواده می تونم از طریق سیم کارت هایی که به نامش اطلاعات بگیرم هست درضمن دخترم هنوز عروس نشده وهیچ نشونه ای از او نیست وگوشی هم خاموش می باشد.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اعلام مفقودی کنید اما، اگر مستقل شده باشد و عاقل و رشید است، کاری جهت بازگشت وی نمی‌توان کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به پلیس محترم آگاهی مراجعه نمایید و درخواست مفقودی کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید اعلام مفقودی کنید و از طریق مراجع انتظامی موضوع را پیگیری کنید

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام به پلیس اطلاع دهید آنها ردیابی میکنند

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع را از طریق اداره آگاهی پیگیری فرمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله می‌توانیم درخواست ردیابی و آنتن بی تی اس نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در اسرع وقت اعلام مفقودی نمائید تا از طریق کلانتری موضوع پیگیری شود.

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. می توانید از طریق پلیس پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا اعلام گم شدن فرزند را نمایید
تا به دستور مرجع قضایی سبم کارت ایشان بررسی گردد