مشاوره حقوقی رایگان - هزینه درب پارکینگ

سلام
ساختمان ما 8 واحدی می‌باشد و 5 واحد دارای پارکینگ. درب آدم رو کنار درب پارکینگ می‌باشد.آیا هزینه تعمیر جک درب پارکینگ به عهده همه واحدها می‌باشد یا واحدهایی که دارای پارکینگ هستند؟؟
و آیا به عهده مالکین می‌باشد یا مستاجر ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

درب پارکینگ جز مشاعات است و هزینه های آن بر عهده کلیه مالکین متصرفی است البته به انصاف و عدالت نزدیک است اشخاصی که پارکینگ دارند نسبت به هزینه های ان اقدام نمایند

محمدرضا ايماني

جناب آقای محمدرضا ايماني:

سلام
1- فقط پارکینگ دارها
2- مستاجر
موفق باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
کسانی که پارکینگ دارند باید هزینه درب پارکینگ را پرداخت کنند