مشاوره حقوقی رایگان - حکم شیشه

سلام وقت بخیر، داییم بخاطر مواد شیشه افتاده زندان درصورتی که شیشه واسه خودش نبوده واسه افراد دیگه بوده که درست میکردن چون پیششون بوده اینم دستگیر کردن، الان حکم اعدام براش اومده، راهی هست نجاتش داد، ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

پرونده بسیار حساس و زمان بر است، بهتر است از مشاوره حضوری یا تلفنی استفاده کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در مهلت قانونی اعتراض کنید